Home Contact info@vanbeljouw.nl NL +31(0)683358158
Keuringen Fittesten Research & Development Mentorschap
Keuingen afbeelding_001

Van Beljouw test en keurt adembeschermingsmiddelen, machines en andere apparaten die gebruikt worden bij het verwijderen van asbest. Elektrische apparatuur keuren wij volgens de wettelijke NEN norm 3140. De klant ontvangt van elke keuring een keuringscertificaat. Bij Van Beljouw draait alles om veiligheid en gezondheid van mensen. Door onze expertise, vakkundigheid en snelheid van werken, bent u verzekerd van veilige apparatuur en veilige werkomstandigheden.

Keuringen

Van Beljouw is certificeringsbedrijf en beschikt over testapparatuur voor het testen van o.a.:
 
Adembeschermingsmiddelen
· Halfgelaatsmaskers
· Volgelaatsmaskers
· Aanblaasunits
 Deze worden gekeurd m.b.v. een labtest 1000E en TSI 8385. Gehanteerde norm: EN 136
 
Onderdrukmachines
De keuring wordt uitgevoerd met een ATI-TDA- 5A rookgenerator, photometer ATI 2H, TSI 8385. Gehanteerde norm: ISO 14644-3.
 
Onderdruk registratie-apparatuur
Deze worden gekeurd m.b.v. TSI 8385. Gehanteerde norm: ISO 14644-3
 
Stofzuigers
Deze worden gekeurd m.b.v. een ATI-TDA- 5A rookgenerator, photometer ATI 2H en velocitymeter TSI 8385. Gehanteerde norm volgens SC530
 
Van elke keuring stellen we een keuringsrapport op en ontvangt de klant een keuringscertificaat. Gecertificeerde gereedschappen krijgen een NEN 3140 keuringssticker waarop staat tot wanneer de keuring geldt.
 
Als we tijdens de keuring fouten of gebreken constateren, zullen we na overleg met de klant zelf de reparatie uitvoeren. Indien nodig besteden we de reparatie uit. Daarna volgt een gratis herkeuring.